Akiniai nuo saulės

Filtruoti pagal
Pasirinkite dydį
Spalva
Kainų filtras
Prekių ženklai
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Filter
Rodoma 1-120 iš 156 prekės(-ių)

Rekomendacijos renkantis akinius nuo saulės

Akiniai nuo saulės yra daugiau nei tik mados aksesuaras – tai būtinas elementas, apsaugantis jūsų akis nuo kenksmingų saulės spindulių. Tinkamai pasirinkti akiniai gali ne tik pagerinti jūsų išvaizdą, bet ir užtikrinti akių sveikatą bei komfortą. Batų Skveras elektroninėje parduotuvėje rasite platų akinių nuo saulės pasirinkimą, todėl kiekvienas ras sau tinkamiausią modelį.

Kokybiški akiniai nuo saulės

Pirmiausia, verta atkreipti dėmesį į akinių kokybę. Aukštos kokybės akiniai nuo saulės ne tik ilgiau tarnauja, bet ir geriau apsaugo akis nuo UV spindulių. UV apsauga yra svarbiausias faktorius renkantis akinius, nes ji padeda išvengti akių pažeidimų, kuriuos gali sukelti saulės spinduliai. Batų Skveras siūlo įvairių modelių akinius su UV apsauga, kurie užtikrina, kad jūsų akys bus apsaugotos visą dieną.

Poliarizuoti akiniai nuo saulės

Jeigu praleidžiate daug laiko lauke arba vairuojate, rekomenduojame pasirinkti poliarizuotus akinius nuo saulės. Poliarizuoti lęšiai sumažina akinimą nuo vandens, sniego ar kelio paviršiaus, taip padidindami matymo aiškumą ir komfortą. Tai ypač naudinga vairuojant ar vykdant veiklas lauke, kai akys nuolat veikiamos intensyvios šviesos.

Akiniai nuo saulės moterims

Moterims skirti akiniai nuo saulės išsiskiria įvairiais stiliaus pasirinkimais. Nesvarbu, ar ieškote elegantiško, minimalistinio dizaino, ar norite išbandyti ryškesnius, madingus modelius, Batų Skveras rasite akinius, kurie atitiks jūsų skonį. Be to, moteriški akiniai nuo saulės ne tik apsaugos jūsų akis, bet ir papildys jūsų stilių bei suteiks jam išskirtinumo.

Akiniai nuo saulės su UV apsauga

Akiniai nuo saulės su UV apsauga yra privalomi tiems, kurie vertina savo akių sveikatą. UV spinduliai gali sukelti rimtus akių pažeidimus, todėl svarbu pasirinkti akinius, kurie efektyviai blokuoja tiek UVA, tiek UVB spindulius. Batų Skveras siūlo platų akinių nuo saulės asortimentą su UV apsauga, kad galėtumėte būti tikri dėl savo akių saugumo.

Akiniai nuo saulės internetu

Perkant akinius nuo saulės internetu Batų Skveras parduotuvėje, galite rinktis iš plataus asortimento, rasti patrauklius akcijos pasiūlymus ir patogiai užsisakyti prekes į namus. Tai patogus būdas užtikrinti, kad jūsų akiniai nuo saulės ne tik atitiks visus reikalavimus, bet ir papildys jūsų stilių.

Batų Skveras – tai vieta, kurioje rasite viską, ko reikia norint apsaugoti savo akis nuo kenksmingų saulės spindulių ir išlaikyti stilingą išvaizdą. Nepamirškite, kad tinkamai parinkti akiniai nuo saulės yra ne tik mados akcentas, bet ir būtina priemonė jūsų akių sveikatai. Pasirūpinkite savo akimis jau šiandien, pasirinkdami kokybiškus akinius nuo saulės iš Batų Skveras asortimento!

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Pridėta prie mėgstamiausių

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad BatųSkveras.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.